L a d a t a a n ...

AI-galleria

IKEE upplevelse

Variaatioita tuotekuvastoon. Kuvilla ei ole minkäänlaista kaupallista kytköstä tai ulottuvuutta mihinkään tosielämän tuotteeseen tai tavaramerkkiin. Kuvat ovat vain kokeellisia taideteoksia, joilla esitellään keinoälyn mahdollisuuksia.

iCar

Visio tulevasta iCarista. Kuvilla ei ole minkäänlaista kaupallista kytköstä tai ulottuvuutta mihinkään tosielämän tuotteeseen tai tavaramerkkiin. Kuvat ovat vain kokeellisia taideteoksia, joilla esitellään keinoälyn mahdollisuuksia.

Darth

Darthin perusperjantai aikajanalla kronologisesti tarkasteltuna. Kuvilla ei ole minkäänlaista kaupallista kytköstä tai ulottuvuutta mihinkään tosielämän tuotteeseen tai tavaramerkkiin. Kuvat ovat vain kokeellisia taideteoksia, joilla esitellään keinoälyn mahdollisuuksia.

Drago9

Drago9-projekti, kuvattu Helsingin maanalaisessa vuonna 2033. Kuvilla ei ole minkäänlaista kaupallista kytköstä tai ulottuvuutta mihinkään tosielämän tuotteeseen tai tavaramerkkiin. Kuvat ovat vain kokeellisia taideteoksia, joilla esitellään keinoälyn mahdollisuuksia.