Projektikuvaus : Eläinavusteinen valmentaja

Veppi LMS - opetusalusta

Eläinavusteinen Valmentaja-koulutus hyödyntää oppimismetodia, jossa käytetään eläimiä opetustarkoituksessa. Tilaajan toiveena oli integroida opetusalusta olemassaolevaan WordPress-sivustoon, eikä käyttää kolmannen osapuolen tarjoamia rajoitettuja ratkaisuja.

Veppi reagoi haasteeseen muokkaamalla maailman suurimman ja käytetyimmän opetusalustan Tutor LMS:n vastaamaan tilaajan toiveita. Tutor LMS räätälöitiin olemassaolevan brändi-ilmeen mukaiseksi ja siihen liitettiin lisäksi limääräisenä toimintona viesti- ja ryhmäkeskustelutoiminnallisuus. Oppilaiden ohjaukseen suunniteltiin lisäksi opastava etusivu pikalinkkeineen tarvittaviin toimintoihin.

Tutor LMS on joustava ja muokattava etäoppimisalusta, jonka tuntimuokkaustoiminnot ovat helppokäyttöisiä myös varsinaista ohjelmointia taitamattomalle opettajalle.

Veppi LMS on jalostettu versio Tutor LMS:stä, ja se antaa kustomoituna mahdollisuuden räätälöidä oppimisalusta yksilöllisesti kunkin tilaajan tarpeisiin. 

Alustalle voidaan tuoda tekstiä, kuvia ja videoita, ja integroiduilla lisäominaisuuksilla voidaan mm. järjestää koetilanteita sekä ajastettuja Zoom-palavereita.