L a d a t a a n ...

Projektikuvaus

| Joki LKV

Nina Joki on etenkin pohjoisen suunnilla hyvin tunnettu ja arvostettu kiinteistönvälityspersoona.

Nina kaipasi lanseeraamalleen Joki LKV:lle verkkosivua, jossa olisi myös kiinteistönvälittäjien suosima Kivi-integraatio. Kivi on näppärä lisäosa, joka tuo välittäjän kaikki myyntikohteet sivuille suoraan etuovi.fi:stä (Almamedia).

Ninan sivuille haluttiin modernia ja kepeää esillepanoa, samalla säilyttäen yrityksen uskottavuus ja luotettavuus. Ne ovat asiakkaan kiinteistönvälittäjältä odottamia arvoja – arvoja, joihin Ninan edustama toimiala pohjimmiltaan perustuu. Sivuston pohjaväriksi valittiinkin siksi ainoa oikea väri, eli puhdas valkoinen. Aksenttiväriksi valittiin hillitty kulta/beige. Auerajauksia luotiin myös harmaan eri sävyillä, jotka taustavärinä tuovat ryhtiä sektioihin ja sitovat alueiden elementtejä tarvittaessa yhteen.

Fontiksi valikoitui ”Karma”, joka on luokittelultaan  serif-tyyppinen fontti, mutta sen sisältämät päätteet ovat moderneja ja leikkisiä – samalla fontti on kuitenkin helppolukuinen.

Verkkosivujen yhteyteen luotiin myös uusi logo. Veppi muotoili logon asiakkaan hahmotelman ja toiveiden pohjalta. Logossa yhdistyvät vallaton Joki-teema, sivellin sekä virallisuutta uhkuva kulmikas LKV-elementti. Logo toimii kivasti keventävänä elementtinä ja luo eloisaa ilmettä myös paikkoihin, jotka muuten helposti näyttäytyvät ehkä liiankin virallisilta tai tylsiltä.