Projektikuvaus:

Valavuori

Verkkosivut + Verkkokauppa

Mediapersoona Aleksi Valavuori on tunnettu ja kiistelty hahmo niin päivän politiikassa kuin myös syväluotaavissa urheiluaiheisissa Twitch-lähetyksissään. Suomen isolevikkisin Twitch-striimaaja kaipasi uusia verkkosivuja, ja Veppi tarttui rohkeasti haasteeseen.

Verkkosivujen teemaksi määriteltiin 80-luku, ja tarkemmin Miami Vice. Monia 80-luvun kitsimäisiä elementtejä sisältyykin sivuihin yltäkylläisesti, alkaen fonttivalinnoista ja päätyen rohkeaan muotokieleen ja pastellisävyisiin liukuväreihin.

Toiminnallisesti sivujen struktuuria määrittelee helmikuussa alkava Valahiihto. Valahiihto on rahankeruutapahtuma, jonka yhteydessä Aleksi sivakoi 1000 kilometriä. Sivuista tuli siis tehdä äärimmäisen myyntiinohjaava, joten kaikki CTA:t kohdistuisivat potentiaalisen maksutapahtuman luontiin.

Valavuori.com esittelee ennakkoluulottoman ja rohkean vaihtoehdon verkkosivujen ilmeeksi. Sivujen ei aina tarvitse olla nykytrendejä henkivä, vaan kepeän leikittelevä ja itseironinen ote toimii aina, jos vain valittu tyyli säilyy koherenttina ja toiminnallisesti laadukkaana.