Projektikuvaus:

Veppi

Logo + verkkosivut + verkkokauppa

Vepin omat sivut kokivat muodonmuutoksen 2021 keväällä, jolloin brändiä kiillotettiin ja uudelle ilmeelle määriteltiin värit, typografia ja tekstisisältöjen muotoilutekniset raamit. Verkkosivut uusittiin ja sinne tuotiin uusia ominaisuuksia.

Uusi ilme ilmentää raikkautta ja visiota tulevaisuuden verkkosivuista. Sivusto on tekninen, silti ymmärrettävällä ja intuitiivisella tavalla. Sivustorakenne on perinteinen, mutta navigaatiossa on otettu jo askelia tulevaisuuteen.

Vepin verkkosivujen primäärinen tarkoitus on esitellä jo tehtyjä projekteja, mutta samalla antaa maistiaisia myös tulevista projekteista. Sivu on näin retrospektiivinen katsaus menneeseen, samalla ollen kuitenkin myös mittatikku ja referenssi tulevaisuuden strukturaalisiin, visuaalisiin ja myynnillisiin aspekteihin. Toivottavasti sivut inspiroivat näin myös asiakkaita miettimään omien verkkosivujensa mahdollisuuksia avoimella mielellä.

Sivut ovat saaneet erinomaista palautetta asiakkailtamme, jopa niin että samaa teemaa ja visuaalista ilmettä (toki muokattuna) on tilattu myös asiakkaiden omille verkkosivuille.

Optimointi on toteutettu Nitropackin lisäosalla ja parilla muulla toimintaa tehostavalla lisäosalla. Nopeuksia mittaava Google Speed Insight antaakin Vepin verkkosivuille lähes maksimeita lähenteleviä arvoja.

  • Brändin kiillotus
  • Verkkosivut
  • Verkkokauppa
  • Optimointi
  • +5000€