Sisällöntuotanto

Millaista sisältöä sivuillesi?

Digitaalinen markkinointi rakentuu käytännössä hyvin pitkälti sisällöntuotannon ympärille. Sisällöntuotanto tarkoittaa kaikkea yrityksen tuottamaa sisältöä eli kuvia, tekstejä, videoita ja ääntä eri kanavissa kuten verkkosivuilla, blogeissa sekä sosiaalisen median kanavissa.

Sisällöntuotannon tarkoituksena on jakaa asiakkaalle hyödyllistä tietoa, luoda yritykselle lisäarvoa ja saada yrityksen verkkosivua nousemaan Googlen hakutuloksissa.

Sisällöntuotanto

Blogin merkitys ja sen tuoma lisäarvo

Blogin kirjoittaminen on yksi erinomainen keino luoda sisältöä, ja se onkin nykyään yksi tärkeä osa yritysten markkinointia. Bloggaaminen on mm. kustannustehokas keino luoda kontakteja potentiaalisiin asiakkaisiin ja tuoda esille yrityksen asiantuntijuutta. Mutta, mistä löytää aikaa blogi-kirjoituksille? Me autamme onneksi tarvittaessa siinä ongelmassa!

Blogi kasvattaa huomattavasti yrityksen näkyvyyttä internetin ihmeellisessä maailmassa: hakukonenäkyvyys paranee ja näin ollen yrityksellä on mahdollisuus saada enemmän potentiaalisia asiakkaita sivuilleen. Hakukonenäkyvyyteen nimittäin vaikuttaa mm. sisällön aktiivinen päivitys, ja juuri tähän tarkoitukseen bloggaaminen on loistava keino nousta Googlen arvostukseen sivustona.

Myös kohderyhmän palvelemiseen bloggaus soveltuu mainiosti, sillä mielenkiintoinen ja hyödyllinen sisältö kiinnostaa varmasti potentiaalisia asiakkaita, kun he tekevät valintaansa siitä, keneltä ostaa palveluita. Ja, mikä parasta, kiinnostuneet asiakkaat viihtyvät sivustolla pidempään ja tämäkin kasvattaa myös osaltaan hakukonenäkyvyyttä!

Nopein tie onneen lienee onkin aloittaa kertomalla yrityksen tarjoamista palveluista ja tuotteista, ja artikkelit kannattaakin kirjoittaa sellaisesta näkökulmasta, josta lukijalle, eli potentiaaliselle asiakkaalle, on oikeasti hyötyä! Myös henkilöstön esittely työtehtävineen toimii, kun tavoitellaan kokemusta helposti lähestyttävyydestä ja yritykselle halutaan ns. antaa kasvot. Mutta muista, että jos tuntuu, että aika on kortilla eikä blogin kirjoitus luista, voit aina kääntyä meidän puoleen. Odotamme innolla, mitä aihealueita pääsemme seuraavaksi valloittamaan bloggaamisen muodossa! 

Miksi Veppi?

Jos haluat sivillesi blogiosion, mutta et tiedä mitä sinne voisi kirjoittaa, voimme luoda sinulle esimerkkiartikkelin sivusotsi teeman mukaisesti. Jo se, että sivustollasi on artikkelimuotoinen teksti verkosivujesi edustamalta aihealueelta, auttaa näkyvyyden lisäämisessä.

Me kirjoitamme myös tekstisi puhtaaksi tarvittaessa, ja keksimme sloganit ja otsikot!