fbpx

Mediatuotanto

Photo album and camera

Miksi laadukkaita valokuvia?

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, tietää vanha sananlasku. Tämä pitää paikkansa monella tapaa – kuva kun tarjoaa mielenkiintoisen elementin esitellä kohdetta ilman usein puuduttavaa tekstikerrontaa.

Kuvalla on myös muita ominaisuuksia, joita verkkosivuilla ja mainonnassa tulee ymmärtää.

Ensinnäkin kuva luo laatuvaikutelmaa. Jos valokuva on hyvä, on myös siinä esitelty tuote tai asia helpommin laadukkaaksi miellettävissä.

Toiseksi totuutta realistisesti dokumentoiva valokuva rakentaa luottamusta. Se viestii katsojalle, että asia esitellään rehellisessä valossa, ja faktojen kerrontaan on myös panostettu.

Jos siis suunnittelet verkkosivujesi uusimista, mieti riittääkö oikeasti sunnuntairäpsyt edustamaan yritystäsi, vai olisi muutamalla satasella saatavilla edustava kuvaportfolio, josta riittää iloa myös pitkälle tulevaisuuteen?

Miksi liikkuvaa kuvaa?

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta video kertoo enemmän kuin tuhat kuvaa.

Yhä kiihtyvämmässä informaatiotulvassa usein ne vain kaikista mieleenpainuvimmat asiat jättävät pysyvän muistijäljen. Useimmiten nämä mieleenjäävät asiat ovat tunnekokemuksia, joissa yhdistyy kuva, liike ja ääni – ne ovat tarinoita, jotka kokoavat yhteen montaa eri aistia stimuloivaa ärsykettä.

Veppi järjestää mediatuotantoa Pohjois-Pohjanmaan ja Uusimaan alueella. Kerro, millaisia tarpeita yrityksellänne on, niin ehdotamme toimivia audiovisuaalisia ratkaisuja tukemaan viestintäänne!

 

Professional digital video camera, isolated on white background